Pagini

joi, 11 aprilie 2013

Eveniment - Seminar cu tema: Alegerea de a trăi conștient


Întregul destin este scris de felul în care trăiți ziua de azi. Acesta este sensul cuvintelor lui Iisus când spunea să nu ne gândim la ziua de mâine. Dacă totul este aranjat pentru azi, va fi și pentru mâine. Dacă spui ”am trăit în dezordine, dar mâine va fi mai bine”, atunci fă schimbarea acum, azi, și atunci mâine va fi mai bine, precum AZI.
Omraam Mikhael Aivanhov
         
Sâmbată  27 Aprilie 2013, ora 10, vă invit la Seminarul cu tema:
Alegerea de a trai conștient

          Îmi propun pentru acest seminar câteva teme care ne pot ajuta în viața de zi-cu-zi și care pot da un sens anumitor frământări interioare. Îmi doresc ca împreună să putem accesa nivele mai înalte ale conștiinței, să ne redescoperim puterea și echilibrul interior, curajul, iubirea, înțelepciunea, compasiunea, cunoașterea, credința, generozitatea.

          Tematica seminarului:

-         Trezirea propriei conștiințe
-       Noțiuni de bază despre cine suntem?, de ce am venit aici?, și care este scopul nostru? – Conștiința vs. Ego
-         Exerciții pentru echilibrarea energetică personală
-       Conectarea și vindecarea cu ajutorul îngerilor: inițieri în Cele 7 Raze ale Arhanghelilor, 49 Simboluri Angelice, Inițierea Arhanghelului Metatron
-         Surpriză

Intrarea la acest seminar este libera și se face în limita locurilor disponibile. Doritorii sunt rugați să confirme participarea până cel târziu în data de 25 Aprilie 2013 la tel: 0721-471160 sau prin e-mail: reikitgmures@gmail.com.

Organizator: Rus Flaviu





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu