Pagini

joi, 25 aprilie 2013

Dar din dar ...




AUM este un simbol de vibrație superioară primit la inițierea în măiestria Karuna Reiki. AUM curăță, stabilizează și piaptănă aura. El produce lumina purificării, protecția și conectarea la Dumnezeu. AUM deschide coroana, calea spre suprasensibil și drumul către Dumnezeu. Acest simbol are putere de vindecare prin simpla sa prezență, emițând energii purificatoare în jurul său.

Am pictat acest tablou cu acest însemn minunat, tablou pe care, cu ocazia sărbătorilor de Paște, îl ofer cu drag unia dintre Dumneavoastră. Singura condiție de participare este sa distribuiți pe Facebook adresa acestui blog, iar prin tragere la sorți voi desemna câștigătorul. Tuturor persoanelor participante sau neparticipante, dar doritoare, le voi oferi în dar inițierea la distanță în ”Cele 49 simboluri angelice” în data de 6 Mai 2013. Inițierea va fi accesibilă de acasa, oricănd pe parcursul acestei zile de 6 Mai. Pentru a primi această inițiere trebuie să vă exprimați intenția printr-un e-mail la adresa: reikitgmures@gmail.com până la data de Vineri 3 Mai 2013, în care să îmi comunicați numele dumneavoastră complet. Tot Vineri 3 Mai voi comunica tuturor doritorilor și modalitatea în care va consta această inițiere precum și manualul aferent.

Simbolurile Angelice sunt un cadou venit din Lumea Îngerilor. Aceste simboluri vindeca structura sufletului nostru și, în plus, ne ajuta în a deveni mai sănătoși mental și fizic, pentru a atinge armonia și pentru a consolida trupurile noastre energetice.

Simbolurile Angelice:
·        ajută la rezolvarea blocajelor din corpurile noastre, energizează şi activează Chakrele;
·      ajută la ridicarea vibraţiei şi la eliminarea emoţiilor negative din aura şi din corpurile noastre, până la nivel celular;
·  intensifică procesele de autovindecare prin faptul că iniţiază, susţin şi însoţesc procesul de transformare a corpului fizic în corp de Lumina.

Simbolurile Angelice pot fi utilizate pentru chemarea/invocarea Îngerilor. Desenarea simbolurilor în aer sau vizualizarea acestora, creează o conexiune energetica rapidă cu Îngerii respectivi.

Simbolurile se pot desena:
·     pe anumite parţi ale corpului sau pe Chakre pentru îmbunătăţirea stării de spirit;
·        pe frunte în timp ce meditaţi sau vă relaxaţi;
·        direct pe corp, sau mental, în interiorul corpului;
·        pe pereţi sau ferestre pentru armonizarea şi protejarea spaţiului;
·   pentru energizarea apei, a produselor alimentare, a uleiului de masaj, etc.

Fie ca aceste energii să vă însoțeasca în tot ceea ce întreprindeți în viață.

Flaviu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu