Pagini

miercuri, 21 august 2013

Inițiere Reiki Usui Târgu Mureș

”În adâncul inimii avem o flacără eternă pe care o ignorăm. Asemenea vlăstarului care a știut să spargă stânca dură pentru a ajunge la lumină, omul care dorește să evolueze primește Grația Divină și găsește în propria ființă forța necesară pentru a atinge Lumina”



          Toamna culegem roadele muncii noastre de peste an. Toamna aduce în sufletul omului maturizarea. Toamna ne permite să ne exteriorizăm sentimentele, să ne regăsim partea sensibilă și romantică pierdută în vâltoarea muncii de peste an. Toamna ne aduce puternice sentimente expansive binefăcătoare, ne ajută să înlăturăm multele tendințe inferioare, cum ar fi încrâncenarea, efortul, sclavia, obsesiile materiale, critica excesivă, pretențiile exagerate. Toamna aduce în sufletul nostru echilibrul și capacitatea de a discerne ce ne este cu adevarat folositor.


În acest context al echinocțiului de toamna,
 vă invit pe 21 Septembrie, orele 11  la un seminar de inițiere în tainele Reiki Usui
 și de cunoaștere aprofundată a Divinității care suntem.


Reiki este o cale a cunoașterii de sine.
Reiki reprezintă o punte către accesul la o energie pe care am uitat-o.
Reiki ne ajută să ne trezim acele părți adormite în noi, să le trezim la viață pentru a ne redescoperi potențialele, scopurile, iubirea și însăși Divinitatea din noi.
Prin accesul la această energie celestă, angelică, vom declanșa în noi procesul de vindecare, procesul de curățare de tot ceea ce nu ne mai este folositor, vom restabili liniștea, pacea și vom aduce în corpurile noastre adevărata noastră Natură Divină.
Când persoana este pregătită, această practică va trezi cu blândețe energia Kundalini, energia de bază a ființei umane. Astfel Reiki conduce la Cristalizarea Ființei interioare, care nu este alta decât propriul Ghid interior. Pentru realizarea acestui obiectiv, trebuie să devenim propriul nostru Maestru în viață.

Reiki nu contravine principiilor creștine.
Reiki nu intră în conflict cu absolut nici o religie, din contră, le completează și le întregește. Aduce, în schimb, în prim plan rolul și scopul credinței: apropierea de Dumnezeu prin iubire.

Persoanele interesate sunt rugate să sune la numărul de telefon 0721-471160, pentru a primi toate informațiile necesare privind programul seminarului.

Flaviu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu